Bedankt voor uw interesse in Salade2Go.

Saladebar Salade2Go is sinds kort geopend! We zijn gevestigd op Klein Mariënburg 14 in het centrum van Nijmegen en we zijn iedere dag open van 11:00 tot 20:30.

Met onze saladebar willen we gezonde maaltijden toegankelijk maken voor een groot publiek. Bij Salade2Go worden alle salades vers bereid en wordt er gewerkt met een breed assortiment aan ingrediënten. Omdat we nog pas geopend zijn is ons assortiment nog niet zo breed als we zouden willen, maar daar word hard aan gewerkt dus verwacht binnenkort meer! Op het menu staan nu al smakelijke salades als de BBQ chicken salade en de Falafel salade. Niet alleen kunt u bij ons genieten van salades, maar ook soepen, smoothies, sappen en mocktails (alcoholvrije cocktails) staan op het menu. Voor de zoetekauwen staan er ook nog gezonde yoghurts en chia puddings als dessert op de kaart.

U kunt in onze spiksplinter nieuwe saladebar rustig genieten van uw maaltijd of u kunt de maaltijd meenemen. Mocht u liever thuis willen eten, dan kunnen wij via onze partners ook bezorgen.

Wij hopen u snel te zien.

Openingstijden
iedere dag van 11:00 tot 20:30

Adres
Klein Mariënburg 14
6511 PL Nijmegen

Contact
Email info@salade2go.nl
Telefoon +31242070167

Socials
Facebook
Instagram