Bedankt voor uw interesse in Salade2Go.

Saladebar Salade2Go is sinds 2020 geopend! Het openen van een eigen saladebar is een droom die is uitgekomen. We zijn gevestigd op Klein Mariënburg 14 in het centrum van het mooie Nijmegen . We zijn iedere dag geopend van 11:00 tot 20:30.

Met onze saladebar willen wij gezonde maaltijden toegankelijk maken voor een groot publiek. Bij Salade2Go worden alle salades vers bereid en wordt er gewerkt met een breed assortiment aan ingrediënten. U kunt bij ons kiezen uit salades als: crispy chicken ceasar, falafel salade of onze Aziatische salade. Daarnaast kunt u ook uw eigen salade samenstellen, ideaal toch?

U kunt bij ons niet alleen genieten van salades. Wij verkopen ook heerlijke poke bowls, soepen, smoothies, sappen, mocktails (alcoholvrije cocktails) en sinds kort ook bubble fruit tea. Voor de zoetekauwen staan er ook nog gezonde yoghurts en chia puddings als dessert op de kaart.

In ons restaurant kunt u rustig kunt genieten van uw maaltijd, u kunt uw maaltijd ook lekker meenemen om hem ergens anders op te eten. Mocht u uw maaltijd liever thuis eten, dan kunnen wij deze ook bij u bezorgen!

Wij hopen u snel te zien.

Openingstijden
iedere dag van 11:00 tot 20:30

Adres
Klein Mariënburg 14
6511 PL Nijmegen

Contact
Email info@salade2go.nl
Telefoon +31242070167

Socials
Facebook
Instagram