Reviews from Salade2Go Nijmegen

Recent reviews

5.0
Raymond
Yesterday

Een super aanrader! Alles is vers en smaakt heerlijk! En wat een keuze! Topservice, dank je wel en tot heel snel! :-)

Britt
10 September 2023

Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Raymond
29 August 2023

Wat een onwijs lekkere poke bowls en overheerlijk verse en goed gevulde salades! Altijd weer smullen, tot snel! :-)

Jane
27 August 2023

Erg lekker, ruime porties.

Milou
21 August 2023

Heerlijk zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De Zwaan
19 August 2023

Meestal ben ik zeer tevreden maar vandaag niet. Avocado vergeten, paprika kon je zoeken en de sla vond in al tegen verlept zijn aan kan zijn dat de kip te heet eral is opgelegd.

E
18 August 2023

Nu twee keer besteld en de gefrituurde toppings zoals garnaal of kip zijn taai. Verder zijn ze snel met bezorgen en zijn de producten vers

Yolanda
16 August 2023

Heerlijk eten. Bedankt!

Es Boon
14 August 2023

As always top!

Anoniem
13 August 2023

Zoals altijd, heerlijk!

Katja
11 August 2023
Raymond
7 August 2023

Geweldige plek! Altijd superklantvriendelijk, overheerlijk eten en superservice. Tot snel weer! :-)

Cin
5 August 2023

Mijn eerste bestelling bij Salade2go. De bezorgster was keurig op tijd en vriendelijk. De gyozaā€™s vielen tegen; ze waren taai en zagen er ook niet smakelijk uit. Erg licht van kleur, zelfs een beetje wit uitgeslagen. Die zal ik niet snel meer bestellen in de toekomst; zonde van de ā‚¬ 9,- De gratis loempiaatjes waren knapperig en lekker. En de zelf samengestelde salades waren royaal en goed gevuld.

Siep
2 August 2023

Beste salade ooit !!! Top bedrijf!!!! Goeie kwaliteit en super vriendelijk personeel. Ga zo door !!!

Maartje
27 July 2023

Normaal bestel ik altijd de crispy salade met uien ringen. Vandaag zelf een poke bowl samengesteld en wederom heerlijk!! Mijn favo bestel plek ā¤ļø

Cat
25 July 2023

Super goed

Laura
24 July 2023

Zoals altijd, super super super lekker!

Sarah
19 July 2023

Meerdere keren besteld en altijd blij met de keuze voor salade2go! De bezorging is snel, de salades zijn groot, goed gevuld en vers. Een aanrader!

Priscilla
3 July 2023

Goede klantenservice, bellen als ze iets later zijn met bezorgen. Bezorging is altijd netjes.

Kayla
3 July 2023
Florian
29 June 2023

Altijd perfect

Fm
29 June 2023

Het is een topbedrijf. Super kwaliteit, altijd op tijd, fijne en lieve bezorgers.Daar kunnen heel wat mensen van leren!

Izabela
28 June 2023

Geweldig zoals altijd!!!!

Anja
25 June 2023

Het was super heerlijk, en de bezorging was top en snel. 10 plus

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sofie
17 June 2023

Ik bestel hier heel vaak en altijd meer dan tevreden. Helaas waren ze vandaag de kaas vergeten en zat er heel weinig saus bij de salade, dus het smaakte erg droog.

Anja Van mierle
17 June 2023

Heerlijk salade aan gepast aan mijn wensen. Super heerlijk uien ringen en gebakken garnalen . Een echte aanrader

Katja de Jong
15 June 2023
Eefke
14 June 2023

Heerlijk!!! Vers en precies op tijd klaar. Ook leuk om te zitten daar. Maar vooral: super lekker eten en ook goed genoeg vullend!

Franka
14 June 2023

Heerlijke salades en pokebowls. Grote portie en snelle bezorging!

Martijn
12 June 2023

Ruime porties en goede kwaliteit

Kylie
12 June 2023

Snel geleverd, lieve bezorgster, heerlijke PokƩ Bowl gegeten die heel goed vulde! Benieuwd naar de andere salades/bowls.

Isa
12 June 2023

Het was lekker en de bezorger was vriendelijk. Ik had alleen niet de juiste salade ontvangen.

Alexandra Mocan
11 June 2023
Bente
11 June 2023

Wat een top tent!! Hele lekkere salade op ik denk de lekkerste ooit! Ook nog goede bezorging ga zeker vaker bestellen!

Thea
10 June 2023

Heerlijke salade, vers, goede portie. Top!

izabela
9 June 2023

Geweldige salades zoals altijd!

Katja de Jong
8 June 2023

Heerlijke salade! Echt super

Hvb
7 June 2023

Altijd top. Zeer vriendelijk personeel

Torre
6 June 2023

Altijd heerlijk!

Megan
23 May 2023

De salade was heerlijk! Ook echt een grote portie, knapperige salade met verse ingrediƫnten. Het restaurant is echt groter dan je van buiten zou denken dus ook een aanrader om binnen te zitten. Vriendelijke medewerker, hier kom ik zeker terug!

Anneloes
13 May 2023

Lekkere salade, goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle bezorging.

Fenna
12 May 2023

Altijd goed. Alle afzonderlijke ingrediƫnten zijn van zeer goede kwaliteit. Uitgebreide keuze qua ingrediƫnten. Super.

Loeki
11 May 2023
Torre
10 May 2023

Altijd lekker en snel. Fijn als je geen tijd/zin hebt om te koken maar toch iets gezonds wilt eten.

Esther
9 May 2023

As always, super op tijd bezorgd en kwaliteit top!!

Sake
6 May 2023

Gewoon weer prima zoals altijd.

Kayla
3 May 2023
Raymond
24 April 2023

Genieten, alles is super vers, top service, echt geweldig!

Jantine
22 April 2023
Florian
18 April 2023
Hille
17 April 2023

Altijd super lekker!! En krijg regelmatig wat extraā€™s. Thx :)

Jochem Roelofs
14 April 2023

Alles supervers, vriendelijke bediening en vooral heel lekker eten!

s.
14 April 2023

Het leek of de teryjaki saus vergeten was, de rijst was wat plakkerig. Dit vergeleken met onze eerdere ervaringen van telkens een heerlijke Vega poke-bowl. De bezorging is supergoed.

Astrid
11 April 2023

Super lekker en alles is vers! We hebben weer genoten! :-)

Margot
8 April 2023

Was echt heeerlijk. Super bedankt voor de gratis loempiaā€™s!! We hebben ervan genoten.

Jasper
7 April 2023

tip: via create your own salad zelf een pokebowl samenstellen met alle lekkere dingetjes die je wil, super! gyoza ook top aanrader

Guus
7 April 2023

Lekkere maaltijden en vullend!

Ruben
6 April 2023
Raymond
3 April 2023

Altijd overheerlijk en wat een superservice! Echt een aanrader!

m
20 March 2023

Heerlijk vers veel en perfecte bezorging altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

MiklĆ³s
15 March 2023

Punctueel as always en zeer smakelijk!

Naoufel
10 March 2023

Was perfect optijd en heerlijk, wel een beetje aan de koude kant voor de afstand maar dit zou ook aan het weer kunnen hebben gelegen.

Ilja
9 March 2023

Super lekkere salades, en altijd snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Wij zijn fan!

Maartje
4 March 2023

Snelle bezorging en heerlijke salades!

Astrid
28 February 2023

Wat een overheerlijke shrimp bowls! En stipt op tijd bezorgd, geweldig!

Storm
17 February 2023

Heel goed en snel!

Melissa
13 February 2023

Super lekker, ook werken ze ook super hygiƫnisch! Geweldige medewerkers. Zeker een aanrader

Yasmina
9 February 2023
Wes
31 January 2023

Prima, hoeveelheid ingrediƫnten is precies goed en van kwaliteit.

Anoniem
27 January 2023

Was weer heerlijk zoals altijd

Noah
21 January 2023

Net ietsje later dan verwacht, maar het eten zelf en de klantenservice zijn geweldig! Altijd een aanrader!

Cintia
16 January 2023
Matt
14 January 2023

Het was vers, lekker en makkelijk te bestellen. Vriendelijke service. Fijn om je eigen salade samen te kunnen stellen!

Cintia Silva
6 January 2023

Super delicious as always, with a fast delivery.

Merel
5 January 2023

Het was lekker, maar er zat geen avocado in de vega pokƩ bowl, wat er volgens de beschrijving wel in zou zitten.

Lara
5 January 2023

Hele snelle service, het eten is vers en vriendelijk personeel

BAM!
20 December 2022

goeie handel jonguh!

Kiki
16 December 2022

Top salade. Heel vers. Exact op gewenste tijdstip bezorgd.

Argentinie
9 December 2022

Weer super lekker als altijd!!

m
5 December 2022

Weer heerlijk vers en gevarieƫrd yum heerlijk

Sake
3 December 2022

Weer heerlijk gegeten. Altijd verse producten en op aangegeven tijdstip bezorgd. En de loempiaatjes waren nog lekker warm! Bezorging als altijd vriendelijk.

Ani
1 December 2022

Vriendelijk personeel, verse salades

Wes
1 December 2022

Helemaal niets op aan te merken, prima :-)

Sofie
30 November 2022
Kitty van Belkom
17 November 2022

Heerlijk!

Wes
12 November 2022

Zoals eerder prima. Spinazie genomen. Vorig x pasta, was teveel pasta voor mij, maar voor grote eter wrsch ok. ƉƩn punt: saus. Baconsaus proefde ik nauwelijks (vanwege veel pasta?), teriyaki weer teveel (is zouter).

Lieke
12 November 2022

Zoals altijd hebben we weer gesmuld. Heerlijke salade en snel klaar!

Meike
3 November 2022

Super lekker, snel en aardig!

Miriam
31 October 2022

Heel erg genoten, lekker vullende salade. Heel snel klaargemaakt en het opgehaald bij een aardige werknemer. Dus tevreden!

Bram
30 October 2022

Goede pokebowl voor een lage prijs

Fenna
26 October 2022

Altijd goed! Vers, veel en lekker.

Senna
11 October 2022

Super lekkere salade alleen maar verse producten en dat proef je!!

Simone
4 October 2022

Altijd heerlijke rijk gevulde salade! Personeel is altijd super vriendelijk. Kom hier graag vaker terug šŸ˜ƒ

Anja
3 October 2022

Was weer super heerlijk

Wes
1 October 2022

Prima, niets op aan te merken, vers en voldoende portie. Bezorging goed op tijd.

MiklĆ³s
27 September 2022

Grote bezorging geplaatst. Alles keurig op tijd geleverd en van prima kwaliteit! Aanrader.

Anoniem
19 September 2022

Weer genoten van een heerlijke pokebowl, en snel bezorgd!

Sake
19 September 2022

Per abuis verkeerde bestelling geleverd. Gebeld en keurig en snel opgelost. Iets langer gewacht maar heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
18 September 2022
Mayke
12 September 2022

Het was top! Vers, knapperig en mooi op tijd geleverd.

Loraine
10 September 2022

Ontzettend vriendelijke mensen met snelle en goede service. Heel lekker eten, fijn om zelf samen te stellen en altijd ruim voldoende. Wanneer ik laat bezorgen, is het er binnen 20 minuten. Altijd erg tevreden!

Gini
8 September 2022

Altijd geweldig!

Olga Busch
5 September 2022

HĆ©Ć©rlijke salade gegeten! Ik had een zelf samengestelde salade besteld en er werd voor mij speciaal glutenvrije gegrilde courgette gemaakt. Goeie service!

Anoniem
4 September 2022

Lekkerste pokƩbowl ooit!

Britt
1 September 2022

Heerlijk gegeten, omdat de bestelling wat laat was, extra grote portie gekregen. Fantastisch!

Lieke
1 September 2022

Ontzettend goede recensies gelezen dus vol enthousiasme hier besteld. Viel best wel tegen. Hele droge kip, ananas niet vers, avocado super hard etc. Was voor mijn vaders verjaardag die in de SintMaartenskliniek ligt, zonde.

Marlon Gerrits
31 August 2022

Zoals altijd heerlijk! Nieuwe verslaving! De Ice Tea is ook zeker een aanrader.

Slot
26 August 2022

Altijd heerlijke salades, ik kan het iedereen aanbevelen om hier te bestellen!

Priscilla
26 August 2022

Netjes dpor ze gebeld dat ze te laat zijn met excuses en extra gyoza gekregen. De bezorgster bood nogmaals excuses aan wat ik echt supernetjes vind. Fijne zaak om pokebowls te bestellen en het eten is van goede kwaliteit en lekker! Klantgericht met goede service. Ik ben uitermate tevreden.

Erna Nienhaus
24 August 2022

Altijd heerlijke vers bereid.Top Zaak ziet er prachtig netjes en schoon uit en super vriendelijk..

Anja
16 August 2022

Het was weer super heerlijk, en de bezorging was ook top.

Jeroen
12 August 2022

Hele grote porties super lekkere en super verse salade!

Esje
7 August 2022

Heerlijk gegeten en snel bezorgd. Wij zijn fan!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
6 August 2022
Joren
2 August 2022

Super service altijd en hele lekkere salades!!

Christiaan
31 July 2022

Het eten was heerlijk. De pokƩbowl zit vol met lekkere ingrediƫnten en is zijn prijs echt waard, ook qua hoeveelheid. Voor de bijgerechten en zeewiersalade geldt hetzelfde. Bezorging stipt op de afgesproken tijd en de bezorger heeft de opmerking ook gelezen!

Mk
26 July 2022

Wat was het weer heerlijk.

Anja
22 July 2022

Gewoon zo doorgaan. Eten was lekker.

Emma
12 July 2022

De salade was lekker, alleen het vervoeren was niet goed gegaan. Alles was schuin gegaan, waardoor de bakjes sauzen uit de snackbox helemaal leeg waren omdat ze gelekt hadden in de doos op de snacks (alle snacks waren doordrenkt en weeĆÆg geworden) & 1 van de 2 salades was open en had gelekt in de tas. Dat & de gelekte saus in snackbox waren wel echt zonde van je geld

Marije
10 July 2022
Sanne
9 July 2022
Anja
30 June 2022

Heerlijk gegeten en vlotte bezorging.. Echt een aanrader

E
27 June 2022

Het was een prima salade, maar niet bijzonder. Dan is het wel veel geld.

Sandra
25 June 2022

Leuke service, prettig ontvangst en heerlijk eten

Raven
17 June 2022

Het eten was super lekker zoals altijd, alleen de bezorging was wat minder. Het eten was zeker een beetje geschud onderweg, de loempiaā€™s waren doorweekt met de chilisaus en de drankjes hadden een heel klein beetje gelekt. Dit is niet erg (wij dachten dat het om een nieuwe bezorger ging) dus een goed leerpuntje en dan zien we de volgende keer graag verbetering. Fijne avond!

Britt
13 June 2022

Heerlijke pokƩbowls, snelle bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

PP
12 June 2022

je zou kunnen overwegen ook de chicken salade van een beetje pasta te voorzien, zoals ook de vega salade

Sandra
27 May 2022

Top!! Ga zo door!

Anoniem
21 May 2022

Super vers en snel geleverd!

Wouter
12 May 2022
Minerva
10 May 2022
Esje
6 May 2022

Super lekker, vers en snel geleverd. Top!

Gerben Dekker
5 May 2022

Super bedankt voor de tijdige levering en de goeie afhandeling met deze drukte en de valpartij

Benthe
4 May 2022

Super lekkere salade. Ben altijd super tevreden! Bestelling was ook precies op tijd!

Robin
14 April 2022

Altijd goeie, zeer goede prijs/kwali verhouding

Milou
10 April 2022

Heerlijke salade met echt verse ingrediƫnten! De bezorging was ook snel. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ik
3 April 2022

Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ik
21 March 2022

Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hillery
15 March 2022

Altijd super lekkere en gezonde salade. Altijd heel vriendelijk personeel. Snelle bezorging. Als je iets anders vraagt (meer kip/garnalen etc) staan ze open voor iets anders. Eerste keer dit zelfs gratis gekregen. Wil je een keer eten bestellen en toch gezond en lekker eten dan dit doen!!

DikkeBeeldbuizen.com
13 February 2022

Vriendelijke bezorger, erg lekker en vers eten. Topservice, aanrader voor iedereen de een gezonde hap wilt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ive
10 February 2022
Johan S
5 February 2022
Ive
20 January 2022

Lekker eten en precies op tijd geleverd!

Jose Hermsen
5 January 2022

Ik zou iedere dag hier kunnen bestellen. Snelle bezorging, heerlijk gezond eten, super vriendelijke mensen en zeer goede service. I just love it!

Raven Hak
2 January 2021

Erg goede service en nog beter eten!

R
24 December 2021

Top service, we laten het altijd bezorgen op onze werk locatie en ze zijn altijd flexibel met de bezorgtijden

WK
18 December 2021

Wij misten helaas een salade in de bestelling, maar dit is snel en goed opgelost. Dank daarvoor, dit kan gewoon wel eens gebeuren. Gelukkig zijn salades koud, dus hebben we snel gewoon samen kunnen eten. Het eten was lekker. Het ziet er in eerste instantie uit alsof het te weinig is, maar je zit vol na het eten en hebt het gevoel dat je iets gezonds hebt gegeten.

Mar
15 December 2021

Salade2go is altijd op tijd en komen altijd hun afspraken na. Het eten is altijd heerlijk en alles is vers. Dikke vette 10. Ik kom zeker vaker bestellen.

Paul Byttebier
2 December 2021
De Zwaan
30 November 2021

Helaas, was de verhouding mosterd honing dressing teveel mosterd en ik betwijfel of er advocado in zat.. zo a, dan wel minimaal en niet zoals anders. Dit is de eerste x dat het minder was.. alle andere keren šŸ˜˜šŸ‘

De Zwaan
28 November 2021
Tom
14 November 2021

Bestelling was snel en netjes verzorgd. Erg smakelijke salade!

B
5 November 2021

Perfect!

Marleen
2 November 2021

Wat een grote zalige salade.

Creemers
30 October 2021

Heerlijke salade 1e keer besteld en gaan dit vaker doen!

Mk
9 October 2021

Zalige verse salades.

Frans
6 October 2021

Eerste bestelling, zeker niet de laatste. Heerlijke salade, kraakvers.

Sanne
28 August 2021

Super vriendelijke mensen en heerlijke salades! Ik bestel hier al vaker en ben nog nooit teleurgesteld.

Karin
22 August 2021

Heerlijk gegeten, ruime porties en prima service!

Marieke
14 August 2021

Salade en yoghurt toetje waren heerlijk en de bezorger kwam op de afgesproken tijd.

Elly Kedde
12 August 2021

keurig op tijd bezorgd. Zeer smakelijk.

M Janssen
12 August 2021
HV
9 August 2021

Het was Ć©cht een fantastische salade! Ongekend en dat voor die prijs. Dat moet eigenlijk niet kunnen... Complimenten! šŸ‘šŸ‘šŸ‘

Nico
6 August 2021

Vers heerlijk gewoon top en snel bezorgd. Een echt aanrader.

Jeroen
6 August 2021

Helemaal top. Lekker, gezond(-ish) en snel bezorgd. Wordt mijn vaste restaurant! :)

Y.
5 August 2021
Maarten
5 August 2021

Heerlijke salade en stond op tijd klaar.

Benthe
30 July 2021

Lekker eten, groen verpakt en altijd netjes op tijd!

Anja _nico
30 July 2021

Goede kwaliteit goede service en heerlijke salade,s. De salades zijn echt een volle maaltijd. Tevens een warp erbij besteld en die ook een aanrader.

marc janssen
29 July 2021
Indyhesp
28 July 2021

Hele lekkere salade, helaas zijn jullie de dressing vergeten.

Anja
27 July 2021

1x besteld. Het was echt heerlijk, echt een aanrader.

Jeroen
27 July 2021

Lekkere salade, goede kip. Tot de volgende keer.

anoniem
21 July 2021

Voor het Ć©Ć©rst besteld. Erg lekkere kip salades :) Ook de garnalen en vega mini loempia's waren erg lekker. We gaan hier vaker bestellen voor een gezonde maaltijden!

Jeruscha
17 July 2021

snelle bezorging. Goed en super verpakt. Erg vers en lekker! Zeker een aanrader.

Ronny
12 July 2021

Super vers heerlijk, goed gedaan buurman met deze zaak ga zo door succes!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.
25 June 2021
Lucas
16 June 2021

Heerlijke salade. Houden goed rekening met allergieĆ«nā€¦. En de service is helemaal top!

Miranda
11 June 2021

Heerlijke, zelf samengestelde salade gegeten. Veel (grote portie), super verse ingrediƫnten en heel erg lekker. Bezorging lekker vlot en vriendelijk.

Sam
3 June 2021

Het was heerlijk. Bedankt voor het gratis drankje!

Sam
26 May 2021

Heerlijk!

Niek
25 May 2021

Goed gevulde salades, die opzichzelf al een goede maaltijd zijn. De bijgerechten zijn ook goed en zowel de salede als de bijgerechten zijn altijd vers (nu 3x besteld). Mooie bijzaak is dat ze ook rekening houden met het milieu en alles in kartonnen verpakkingen geleverd wordt. Het enige plastic dat je krijgt, is als je een (heerlijk) drankje bij ze besteld, maar ook hier is rekening gehouden met het makkelijk scheiden van het plastic en het karton. Als ik een minpunt moet noemen (of juist goede marketing) is het het minimale bestel bedrag van 15 euro. Voor 1 persoon is dit aan de hoge kant, omdat je dan verplicht wordt om een bijgerecht te kiezen en in mijn geval ook nog een drankje om boven dit bedrag te komen

Froukje
23 May 2021

Ik heb tot nu toe 2x besteld bij Salade2GO en ik ben oprecht verliefd geworden. Hele aardige bezorgers en het eten is echt heerlijk. Ook de smoothie weet je niet wat je proeft. Zeker een aanrader!

Anoniem
22 May 2021

Superlekker! Half uurtje bezorgtijd. Salades zijn van hoge kwaliteit.

Floor
14 May 2021

Hele vriendelijke bezorgster en lekkere salade!

Lex Fauser
14 May 2021

Zoals van Salade2Go gewend, super lekker en gezond allemaal! Ook de bezorging is prima! Deze bezorgster wees mij op een leuke gratis aanbieding, die ik voor de volgende keer zal onthouden! Maar voor mij mag de bezorging echt weer 100% normaal zijn, zoals voor deze hele Corona crisis!

Nathalie
2 May 2021

Heerlijke salade, veel keuze en zeer vriendelijk personeel. Ik ga er vaker bestellen!!!!

Sandra
21 April 2021

Super lekker en een mooi grote portie

GB
19 March 2021

Goed eten , prima op tijd en meer dan correcte bezorger.

Anoniem
14 March 2021

Eten was prima, los van de tomatensoep. Die was veel en veel te zoet naar mijn smaak. Als dit geen vergissing was van de kok dan bestel ik dit in ieder geval niet meer.

Elly MKedde
8 March 2021

Heerlijke salade, gezond en fijne keuzen om naar eigen smaak aan te passen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kim
25 February 2021

Lekkere versgemaakt salade, heerlijke uienringen en ook erg vriendelijk personeel!

Elly MKedde
22 February 2021

|Heerlijk, lekker en gezond. Ruime keus. Op de folder wel aangeven welke postcodes bezorggeld moeten betalen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rita
9 January 2021

Vandaag voor het eerst hier besteld. De salades werden keurig en vrij snel nadat we besteld hadden bij ons afgeleverd door een bijzonder vriendelijke bezorgster. Het was meer dan genoeg en het smaakte heerlijk. Een aanrader!

Eric
3 January 2020

Gisteren een salade besteld via de site en de salade afgehaald. Wat werd ik verrast door de royale portie die ik kreeg en het was lekker ook nog. Had niet verwacht dat ik uiteindelijk genoeg had aan 1 salade. Zeker de moeite waard om dit te bestellen na een kater of als je aan t lijnen bent. Ik zal t in ieder geval vaker doen!

Kellie
1 January 2020

De bezorging duurde ruim 20 minuten langer dan aangegeven. Het eten was heerlijk en voldoende vullend (salade p.p. en bakje mini loempia's gedeeld met z'n tweeƫn).

Luuk
31 December 2020

Helemaal top, twee keer geweest deze week en kom zeker vaker terug!

Marieke
24 December 2020

De salade was heeeeerlijk!!

Annabel Bosland
17 December 2020

Hele lekkere salades en hele goede service!