Beoordelingen van Salade2Go Nijmegen

Recente recensies

5.0
Ralph
19 april 2024

Altijd snel en lekker, top!

Marieke
18 april 2024

Het eten is altijd heerlijk en veel. Niet te zuinig met de toppings. Heb er van genoten. Bezorging was snel en vrolijk

m
17 april 2024

Weer perfect vers warm en goede hoeveelheid.Netjes verpakt en bezorgd.Tot de volgende keer weer!

Kayla
8 april 2024

Heerlijk & keurig op de gevraagde tijd bezorgd. Geen op- of aanmerkingen!

Siep
7 april 2024

Heerlijk gegeten !

Raymond
7 april 2024

Snelle levering, top service en kwaliteit eten,10 sterren verdiend. Altijd super lekker en vers!! Tot snel weer :-)

Bouman
5 april 2024

Heerlijk vers en hoeveelheid de extra brownies vonden ook mijn neefjes heerlijk!Bedankt weer

Simon van Santen
26 maart 2024

Altijd vers, super lekker en hele snelle bezorging

Siep
24 maart 2024

Heerlijke salade !!! Altijd vers, de huisgemaakte icetea is ook erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

m
24 maart 2024

Heerlijk vers eten warm en goed bezorgd!Ook de snach gyozas en uienringen waren om te smullen.Tot de volgende keer weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kamal Toerab
18 maart 2024

Weer eens heerlijk gegeten! My 2 Go voor de werk pauzes. Heelrijke curry bowl gegeten, echt een aanrader!

Sofie
9 maart 2024

Kip had veel te lang in de frituur gelegen dus was erg hard en taai. Bijna geen saus waardoor de salade erg droog was. Bezorging was wel snel op zaterdagavond precies binnen de aangegeven tijd. Andere keren is het altijd wel goed.

Arwin
7 maart 2024

Lekke vegan salade!

Astrid
1 maart 2024

De allerbeste plek voor liefhebbers van salades en bowls! :-) Super bedankt weer en tot snel!

Chantal
29 februari 2024
Judith
28 februari 2024

Snel bezorgd en de poke bowl was heel lekker!

Rico
22 februari 2024
Ruth
17 februari 2024

Lekker verse salades en poke bowl. Snel bezorgd.

m.bouman
10 februari 2024

Het eten wat warm was , was zoals altijd heerlijk. De Gyoza's en uienringen waren steenkoud helaas.

Chantal Zwartenbol
5 februari 2024
Sandra Eigenhuijsen
18 januari 2024

Ik bestel regelmatig een pokebowl en deze is lekker. Alle producten zijn vers, de kip wordt gebakken waar je bij staat en is lekker warm. Veel keus uit toppings. En heel erg vriendelijk.

Jordache Ramjith
15 januari 2024

Really my favourite food and always delivered so fast. Super healthy and really really tasty.

Raymond
23 december 2023

Een hemelse ervaring voor liefhebbers van salades en bowls! :-) Super bedankt weer en tot snel!

Chantal
22 december 2023
B.
3 december 2023

Erg lekker en veel.

Ge
27 november 2023

Gelukkig smaakte het weer.

Eddi
27 november 2023

Heel vriendelijk team!! Toen het duidelijk werd dat mijn bestelling misschien niet op tijd aan zou komen werd ik gebeld en heb ik extra eten erbij gekregen, en volgens mij was het helemaal niet zo laat aangekomen. De nieuwe curry is erg lekker.

m
26 november 2023

Heerlijk vers veel en heerlijke loempia's erbij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
22 november 2023

Altijd weer een feestje om te smikkelen van de geweldig lekkere salades en overheerlijke poke bowls! Superbedankt weer voor de fijne service en tot snel!

Sofie
15 november 2023
Claire
2 november 2023

Heerlijk gegeten! Aanrader!

Nathalie
31 oktober 2023

Heerlijke pokebowl! En super vriendelijk personeel

Zwaan
30 oktober 2023

Helaas geb ik niet genoten de dressing was veel en scherp proefde geen honing maar alleen mosterd met olie. Ben beter gewend

Katja
22 oktober 2023

Was weer heerlijk zoals altijd!

Lotte
21 oktober 2023

Goede service, hele vriendelijke mensen en het eten is echt super lekker!

N.
9 oktober 2023

Lekker vers en snel klaargemaakt!

Eline
2 oktober 2023

Goede hoeveelheid salade en fijne mix en mogelijkheden van ingrediƫnten. Heerlijk gegeten

Gerben Dekker
28 september 2023
Raymond
25 september 2023

Een super aanrader! Alles is vers en smaakt heerlijk! En wat een keuze! Topservice, dank je wel en tot heel snel! :-)

Britt
10 september 2023

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymond
29 augustus 2023

Wat een onwijs lekkere poke bowls en overheerlijk verse en goed gevulde salades! Altijd weer smullen, tot snel! :-)

Jane
27 augustus 2023

Erg lekker, ruime porties.

Milou
21 augustus 2023

Heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Zwaan
19 augustus 2023

Meestal ben ik zeer tevreden maar vandaag niet. Avocado vergeten, paprika kon je zoeken en de sla vond in al tegen verlept zijn aan kan zijn dat de kip te heet eral is opgelegd.

E
18 augustus 2023

Nu twee keer besteld en de gefrituurde toppings zoals garnaal of kip zijn taai. Verder zijn ze snel met bezorgen en zijn de producten vers

Yolanda
16 augustus 2023

Heerlijk eten. Bedankt!

Es Boon
14 augustus 2023

As always top!

Anoniem
13 augustus 2023

Zoals altijd, heerlijk!

Katja
11 augustus 2023
Raymond
7 augustus 2023

Geweldige plek! Altijd superklantvriendelijk, overheerlijk eten en superservice. Tot snel weer! :-)

Cin
5 augustus 2023

Mijn eerste bestelling bij Salade2go. De bezorgster was keurig op tijd en vriendelijk. De gyozaā€™s vielen tegen; ze waren taai en zagen er ook niet smakelijk uit. Erg licht van kleur, zelfs een beetje wit uitgeslagen. Die zal ik niet snel meer bestellen in de toekomst; zonde van de ā‚¬ 9,- De gratis loempiaatjes waren knapperig en lekker. En de zelf samengestelde salades waren royaal en goed gevuld.

Siep
2 augustus 2023

Beste salade ooit !!! Top bedrijf!!!! Goeie kwaliteit en super vriendelijk personeel. Ga zo door !!!

Maartje
27 juli 2023

Normaal bestel ik altijd de crispy salade met uien ringen. Vandaag zelf een poke bowl samengesteld en wederom heerlijk!! Mijn favo bestel plek ā¤ļø

Cat
25 juli 2023

Super goed

Laura
24 juli 2023

Zoals altijd, super super super lekker!

Sarah
19 juli 2023

Meerdere keren besteld en altijd blij met de keuze voor salade2go! De bezorging is snel, de salades zijn groot, goed gevuld en vers. Een aanrader!

Priscilla
3 juli 2023

Goede klantenservice, bellen als ze iets later zijn met bezorgen. Bezorging is altijd netjes.

Kayla
3 juli 2023
Florian
29 juni 2023

Altijd perfect

Fm
29 juni 2023

Het is een topbedrijf. Super kwaliteit, altijd op tijd, fijne en lieve bezorgers.Daar kunnen heel wat mensen van leren!

Izabela
28 juni 2023

Geweldig zoals altijd!!!!

Anja
25 juni 2023

Het was super heerlijk, en de bezorging was top en snel. 10 plus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sofie
17 juni 2023

Ik bestel hier heel vaak en altijd meer dan tevreden. Helaas waren ze vandaag de kaas vergeten en zat er heel weinig saus bij de salade, dus het smaakte erg droog.

Anja Van mierle
17 juni 2023

Heerlijk salade aan gepast aan mijn wensen. Super heerlijk uien ringen en gebakken garnalen . Een echte aanrader

Katja de Jong
15 juni 2023
Eefke
14 juni 2023

Heerlijk!!! Vers en precies op tijd klaar. Ook leuk om te zitten daar. Maar vooral: super lekker eten en ook goed genoeg vullend!

Franka
14 juni 2023

Heerlijke salades en pokebowls. Grote portie en snelle bezorging!

Martijn
12 juni 2023

Ruime porties en goede kwaliteit

Kylie
12 juni 2023

Snel geleverd, lieve bezorgster, heerlijke PokƩ Bowl gegeten die heel goed vulde! Benieuwd naar de andere salades/bowls.

Isa
12 juni 2023

Het was lekker en de bezorger was vriendelijk. Ik had alleen niet de juiste salade ontvangen.

Alexandra Mocan
11 juni 2023
Bente
11 juni 2023

Wat een top tent!! Hele lekkere salade op ik denk de lekkerste ooit! Ook nog goede bezorging ga zeker vaker bestellen!

Thea
10 juni 2023

Heerlijke salade, vers, goede portie. Top!

izabela
9 juni 2023

Geweldige salades zoals altijd!

Katja de Jong
8 juni 2023

Heerlijke salade! Echt super

Hvb
7 juni 2023

Altijd top. Zeer vriendelijk personeel

Torre
6 juni 2023

Altijd heerlijk!

Megan
23 mei 2023

De salade was heerlijk! Ook echt een grote portie, knapperige salade met verse ingrediƫnten. Het restaurant is echt groter dan je van buiten zou denken dus ook een aanrader om binnen te zitten. Vriendelijke medewerker, hier kom ik zeker terug!

Anneloes
13 mei 2023

Lekkere salade, goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle bezorging.

Fenna
12 mei 2023

Altijd goed. Alle afzonderlijke ingrediƫnten zijn van zeer goede kwaliteit. Uitgebreide keuze qua ingrediƫnten. Super.

Loeki
11 mei 2023
Torre
10 mei 2023

Altijd lekker en snel. Fijn als je geen tijd/zin hebt om te koken maar toch iets gezonds wilt eten.

Esther
9 mei 2023

As always, super op tijd bezorgd en kwaliteit top!!

Sake
6 mei 2023

Gewoon weer prima zoals altijd.

Kayla
3 mei 2023
Raymond
24 april 2023

Genieten, alles is super vers, top service, echt geweldig!

Jantine
22 april 2023
Florian
18 april 2023
Hille
17 april 2023

Altijd super lekker!! En krijg regelmatig wat extraā€™s. Thx :)

Jochem Roelofs
14 april 2023

Alles supervers, vriendelijke bediening en vooral heel lekker eten!

s.
14 april 2023

Het leek of de teryjaki saus vergeten was, de rijst was wat plakkerig. Dit vergeleken met onze eerdere ervaringen van telkens een heerlijke Vega poke-bowl. De bezorging is supergoed.

Astrid
11 april 2023

Super lekker en alles is vers! We hebben weer genoten! :-)

Margot
8 april 2023

Was echt heeerlijk. Super bedankt voor de gratis loempiaā€™s!! We hebben ervan genoten.

Jasper
7 april 2023

tip: via create your own salad zelf een pokebowl samenstellen met alle lekkere dingetjes die je wil, super! gyoza ook top aanrader

Guus
7 april 2023

Lekkere maaltijden en vullend!

Ruben
6 april 2023
Raymond
3 april 2023

Altijd overheerlijk en wat een superservice! Echt een aanrader!

m
20 maart 2023

Heerlijk vers veel en perfecte bezorging altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MiklĆ³s
15 maart 2023

Punctueel as always en zeer smakelijk!

Naoufel
10 maart 2023

Was perfect optijd en heerlijk, wel een beetje aan de koude kant voor de afstand maar dit zou ook aan het weer kunnen hebben gelegen.